Întrebări
frecvente
REPER ESTE UN NOU PROGRAM PENTRU CEI CARE VOR SĂ PUNĂ DE-O PARTE UN AN, PENTRU A CUNOAȘTE MAI BINE PERSPECTIVA CREȘTINĂ DESPRE LUME ȘI VIAȚĂ .
ACUM ȘI ÎN VARIANTA HIBRID!
Credem în întâlnirea binefăcătoare dintre profesori și studenți, dedicați cu toții disciplinelor spirituale. Un asemenea mediu reprezintă contextul ideal pentru un studiu temeinic al gândirii creștine și pentru o experiență de viață transformatoare.
Pe lângă ore de curs și închinare, studenții programului REPER (la zi) participă la o serie de alte activități formative: proiecte sociale, ateliere de comunicare, engleză conversațională cu vorbitori nativi, managementul proiectelor, orientare profesională etc. Acestea au rolul de a încuraja studenții să identifice legătura dintre conceptele învățate în sala de clasă și lumea în care trăim.
Întrebări
frecvente
Cui se adresează acest program?
Varianta la zi
Programul se adresează tinerilor români din țară și străinătate, ce își doresc să înțeleagă mai bine Scriptura, teologia și apologetica, iar toate acestea cu scopul de a răspunde mai bine dilemelor propriei generații. Ne adresăm celor care:
Varianta hibrid* (predare online + 5 weekend-uri la Oradea)
*Varianta hibrid presupune o întâlnire săptămânală, ce are loc online, seara, timp de 2,5 ore. Programul se desfășoară pe parcursul unui an universitar. Adițional, ne întâlnim în 5 weekend-uri la Oradea (vinerea seara-sâmbăta după-masa).
Ce studiezi?
Doctrine biblice, Istoria creștinismului, Religii comparate, Filosofia religiei, Discipline spirituale, Vorbire în public, Comunicare trans-culturală sunt câteva dintre disciplinele pe care le vei parcurge aici, împreună cu cei ce studiază la zi.
Pentru varianta hibrid, cursurile sunt următoarele: Introducere în doctrine biblice, Doctrine biblice și cultura clasică (sec. I-IV), Direcții esențiale în filosofia continentală și Apologetică în postmodernism.
Care sunt costurile?
Încercăm să reducem cât mai mult costurile. Prin urmare, taxa anuală de școlarizare este de 350 euro (la zi) și 250 euro (varianta hibrid/predare mixtă), reprezentând, în fapt, o treime din costurile anuale pentru un student. Cazarea în campusul CBEE costă 250 RON/lună (acolo unde este cazul).
Nu am vrea ca banii să fie un impediment, motiv pentru care, după caz, oferim burse sociale.
Care este procesul de admitere?