Recomandări

Cristina Olariu

Suntem influențați de media. Veștile curg pe un canal sau pe altul. Nu ne putem eschiva în fața presiunii informaționale. Devine o chestiune de supraviețuire să învățăm să formulăm un mesaj creștin puternic, coerent, bazat pe Scriptură, care să dea un alt ton în media. Fiecare biserică ar trebui să își dezvolte un departament media. Cu investiții minime, am putea ieși la lumină și am putea da un alt ton veștilor. Evanghelia este Vestea Bună, cea care trebuie să ajungă în casele oamenilor.

Cristina Olariu - profesoară CBEE

Radio Vocea Evangheliei Timisoara

www.rve-timisoara.ro

Daniel Burtic

Recomand cu deplină încredere pentru cei care doresc să lucreze în mass media să se înscrie la cursurile Colegiului Biblic Est European secția Media. Aici aveți avantajul unei instruiri profesionale dar și ocazia de a lucra efectiv cu echipamente media performante. Veți beneficia nu doar de o instruire teoretică ci de una practică, aplicată prin care veți avea ocazia să vă formați ca buni profesioniști în mass-media.
​Director RVE Oradea​
Dr. Daniel Burtic

 

Nelu Ciobota

In spatele fiecarei institutii de media exista o anumita religie.
Nu e vorba despre ortodocsi, catolici, penticostali, baptisti, crestini dupa Evanghelie etc, ci este vorba despre VALORILE CELOR "DIN SPATE".

Vrei sa influentezi lumea in bine?
Implica-te in mass-media.
Vino "IN SPATE" !
Transmite religia lui Cristos !

Nu esti pregatit pentru asa ceva ?
De asta exista CBEE, ca sa te pregateasca.

Iti recomand cu multa caldura CBEE.
Ioan Ciobota
Radio, TV, on-line

 

0259 477 099

0359 410 508

info@cbee.ro

www.cbee.ro

www.mediacbee.ro