Curs de formare spirituala

Un program practic de învățare a principiilor biblice de slujire și de practicare a lor.

Durata:

24 săptămâni, 3 zile pe săptămână, predare cursuri, iar 2 zile plus weekend-urile sunt destinate activităților practice.

Ce înveti:

10 cursuri biblice care te ajută să îți pui bazele slujirii tale.

  1. 1. Introducere în Vechiul Testament

  2. 2. Introducere în Noul Testament

   1. 3. Hermeneutică

   2. 4. Ucenicie

   3. 5. Faptele Apostolilor

   4. 6. Istoria Bisericii

   5. 7. Laudă şi închinare

   6. 8. Evanghelizare şi Plantare Biserici

   7. 9. Vorbire în public

   8. 10. Comunicare trans-culturală 

  1. Forma de învatamant

   este de cursuri la zi, marți-joi, iar pentru a se forma o clasă este nevoie de minimum 9 studenți.

  2. Slujirea practica se va desfasura în:

    1. Evanghelizare, predicare și plantare biserici

   1. Laudă și închinare și lucrarea cu tinerii

   2. Lucrări sociale în comunitățile de rromi și lucrarea cu copiii

   Profesorii

   Cei care predau aceste cursuri au experiența formării tinerilor pentru slujire și sunt recunoscuți în mediul academic evanghelic, cât și în lucrarea de slujire din bisericile penticostale, baptiste și charismatice.

   În timpul cursurilor, studentul va avea posibilitatea să meargă în cel puțin o călătorie misionară în afara țării și în mai multe călătorii în țară.

   Costuri: 350 euro

   Diplome si certificari:

   Diploma obținută la finalizarea cursurilor este acreditată de Ministerul Învățământului și Ministerul Muncii. La încheierea cursurilor absolventul primește un certificat de competențe profesionale eliberat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, care îi permite să fie angajat și să desfășoare legal o activitate din domeniul profesional, inclusiv înființarea unei asociații.

  Înscrierea se face la sediul CBEE.

1. Completarea dosarului de înscriere și depunerea acestuia la secretariatul colegiului.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente:
a. Formularele de înscriere completate. Acestea va vor fi trimise în urma exprimării intenției dumneavoastră de a va înscrie la admitere.
b. Diploma de bacalaureat, în original. Pentru absolvenții din acest an, confirmarea promovării examenului de bacalaureat se poate face printr-o adeverință provizorie până la eliberarea diplomei. Candidații care nu au diplomă de bacalaureat au posibilitatea să înceapă cursurile la zi. Creditele obținute la aceste cursuri vor putea fi echivalate în momentul obținerii diplomei de bacalaureat.
c. Adeverință medicală.
d. Patru fotografii tip buletin;
e. Copie xerox de pe certificatul de naștere.
f. Taxa de admitere.

2. Prezentarea la un interviu în față unei comisii. Tema interviului: viața spirituală a candidatului, precum și motivația înscrierii la CBEE.
Interviul de admitere are loc după ce suntem contactați telefonic de către candidat, până în data de 30 septembrie 2015.

 

Colegiul Biblic Est European vrea să îți ofere cadrul în care tu să te instruiești cel mai bine pentru a fi cât mai eficient. Astfel, CBEE oferă două secții pentru tinerii care doresc să se instruiască: Teologie Educație Creștină și Jurnalism Instruire Media.

Admiterea la Colegiul Biblic a fost simplificată, trebuie doar ca dosarul împreună cu formularele tip pe care secretariatul CBEE le trimite la cerere, plus 2 poze, diploma de bacalaureat să fie depus la secretariat, iar apoi candidatul să se prezinte la un interviu.

Colegiul Biblic Est European este o școală recomandată de către organizațiile evanghelice din România, având relații strânse de colaborare cu mișcările evanghelice prezente în România. În felul acesta, CBEE este o oportunitate pentru studenți din biserici diferite de a se instrui.

Dând click pe imagine, puteți vizualiza scrisoarea de recomandare a Cultului Penticostal - Comunitatea Penticostală Regională Bihor, scrisoarea Federației Bisericilor Creștine Autonome din România și cea a Uniunii Bisericilor Penticostale Holiness.


vezi brosura de admitere in format pdf

 


Pentru anul universitar în curs, Colegiul Biblic Est European organizează concurs de admitere la secția de: Teologie Educație Creștină - 15 locuri și Jurnalism Instruire Media - 15 locuri, precum și pentru secțiile de Teologie și Jurnalism cu durata de 1 an.
Pentru a intra în posesia dosarului de admitere, scrieți-ne pe adresa poștei și vi le vom trimite în plic sau puteți să ne contactați pe e-mail la una dintre următoarele adrese admitere@cbee.ro sau eebc@rdslink.ro pentru a le primi tipărite sau în e-mail în format pdf.