Politica CBEE

argumentele ca să te înscrii la CBEE

8 argumente ca sa te inscrii la cbee oradea

 1. 1. Este o șansă să înveți o meserie care poate să îți aducă venituri consistente, într-un cadru creștin, în care vei crește spiritual. Cu diploma oferită la sfârșitul programului poți să îți propria firmă cu activitate media.

 2. 2. Este un program practic, ce îmbină predarea teoretică cu foarte multă practică, reușind astfel să îți construiești un portofoliu consistent, ceea ce constituie un avantaj la angajarea ta.

 3. 3. Folosești stații de lucru Apple, proprietatea școlii, studio-uri radio profesionale și echipamente video, așadar înveți având cele mai bune resurse.

 4. 4. Faci practică având parte de îndrumare personală din partea profesorilor.

 5. 5. Programul îți permite să lucrezi în funcție de felul în care îți organizezi timpul de studiu și practică.

 6. 6. Este un program foarte ieftin în comparație cu instruirea primită, fiecare dintre cursurile oferite individual în altă parte, au costuri de cel puțin 1000 lei/curs (cele două nivele: începător și avansat).

 7. 7. În timpul cursurilor vei pleca în cel puțin o călătorie misionară în afara țării, pentru a face practică media.

 8. 8. Programa de studiu cuprinde cel puțin 4 cursuri de specialitate pentru fiecare modul, existând apoi posibilitatea ca să obții și diploma de Adobe Certificat Expert, în urma instruirii primite.

  Daca te inscrii chiar acum ai o reducere de 180 USD, reprezentand taxa de certificare pentru un program Adobe.

 9. În contextul legislativ existent, CBEE oferă absolvenților săi certificate de competențe profesionale recunoscute de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Certificatele sunt oferite în colaborare cu Fundația APT, prin resorturile legale ale acestei instituții.

ministerul educatieiCertificatele oferite sunt acreditate de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Ministerul Muncii, Familiei și Egalitatii de Sanse prin C.N.F.P.A ( Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților) care îndeplinește rolul de autoritate națională pentru calificări.

Diploma eliberată în urma absolvirii cursurilor este cu recunoastere profesională conform legislației în vigoare (OUG 129 / 2000 Republicata). Acest tip de diplomă este singurul document legal în baza căruia se poate încadra în cartea de munca ocupația aferentă conform Clasificării Ocupațiilor din România (COR).

 

Ce este Adobe Certified Expert? De ce ar trebui sa beneficiez de el?

adobe certified expertAdobe Certified Expert este dovada eliberată de Adobe în urma promovării unui examen pentru unul din soft-urile Adobe. Este un instrument recunoscut în industria media, de a comunica nivelul de experiență, cunoștințele și capacitățile acumulate și certificate în programul respectiv.

Devenind un Adobe Certified Expert aveți posibilitatea să vă conturați profilul unui expert ce poate comunica cu ușurință despre compentețe sale în produsele de top Adobe.

Unul din arrgumentele pentru a avea un certificat adobe sunt că vă diferențiați de concurență prin certificarea internațională, atrăgând atenția angajatorului, putând fi listați în directorul de experți adobe.

Și tu poți fi expert Adobe certificat. După finalizarea programului nostru de studii de un an de zile, se va organiza sesiunea de examinare Adobe.

Costul unui examen Adobe este de 180 dolari, însă dacă te înscrii la CBEE printre primii ai posibilitatea să câștigi acest examen GRATUIT. Indiferent dacă lucrezi în Dreamweaver, Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects sau Premiere, prin susținerea acestui examen, vei dobândi recunoașterea oficială a cunoștințelor tale. Un certificat Adobe este garanția sigură a abilităților tale în design și în utilizarea unui software de top la nivel mondial - Adobe.

Mai multe informații pe site-ul adobe aici.